Met plezier geven wij u een impressie van de door ons geadviseerde producten en de sfeer die deze producten uitstralen. Nog liever nodigen wij u uit in onze Kleur & Sfeer showroom, waar u zelf kunt zien wat precies de juiste kleur- en productkeuze is voor de door u gewenste woonstijl. Met ons Kleur- & Sfeeradvies, toegespitst op situatie, krijgt uw interieur precies die uitstraling die u voor ogen heeft.
Welke uitstraling hebben de Fresco, Classico, Marrakech, Traditional, Classico Façade en Kalei Façade verven? En de Castle Stones?  Een korte beschrijving van deze producten, die overigens allemaal verwerkt zijn in de Kleur & Sfeer studio in Haaften.

Marrakech uitgelicht: van betonlook tot Tadelakt
Graag willen wij de Marrakech verf hier al vast uitlichten: deze nieuw ontwikkelde verf is op meerdere manieren toe te passen, is 100% mineraal, in meer dan 100 kleuren beschikbaar en …… gemakkelijk zelf te verwerken.
Voor de betonlook zijn spatel en schuurpapier de bewerkingsmethode. Het Tadelakt effect wordt eenvoudigweg bereikt door de verf iets verder te polijsten met een spatel en vervolgens een laag kalkzeep te geven.

Wist u dat Tadelakt uit het Berbers komt en “inwrijven” betekent? Van origine werd deze natuurpleister door een specialist aangebracht en gepolijst met halfedelsteen om vervolgens te verzadigen met olijfzeep. De verwerkingsmethode is niet veel veranderd …… maar wel een stuk eenvoudiger en goedkoper geworden.