Met het oog op de vele mogelijkheden van Castle Stones is het lastig een goede indicatie te geven van de kosten voor het leggen van Castle Stones. De prijs van Castle Stones wordt namelijk onder meer bepaald door de conditie van de ondervloer, het aantal m2 dat gelegd moet worden en het soort Castle Stones dat u kiest. Vraag daarom vrijblijvend een offerte aan, dan berekenen wij de kosten van uw Castle Stones vloer.

Vraag offerte aan

Castle Stones modellen en kleuren

Bij Kleur & Sfeer hebben we zes verschillende modellen en diverse kleuren van de Castle Stones op voorraad. Zo kunt u met Castle Stones Dallen bijvoorbeeld kiezen voor een wat robuustere uitstraling, terwijl de Castle Stones Loft juist een strakke look creëren. Ook in de grootte van de Castle Stones heeft u volop keuze.

  • Castle Stones Loft is leverbaar in negen kleuren en vier afmetingen. Deze steen wordt met de hand gebrand en gehamerd en kent daardoor een unieke uitstraling. Zoekt u een steen die uw woning een strakke, maar tegelijkertijd historische uitstraling geeft? Dan is de Castle Stones Loft misschien iets voor u.
  • Castle Stones Dallen is een van de populairste modellen van de Castle Stones. Deze steen is leverbaar in negen kleuren en meer dan 100 afmetingen. Het model heeft een karakteristieke en robuuste uitstraling en kenmerkt zich door de verschillende structuren in de stenen.
  • Castle Stones Bricks is gebaseerd op de baksteen. De steen is leverbaar in een vast formaat en negen verschillende kleuren. Het leuke aan de Castle Stones Bricks is dat de steen, naast vloeren, zeer geschikt is voor wanden.
  • Het model Big Bricks is eveneens een variant op de baksteen, al is deze steen iets groter dan de Bricks. Dit model is leverbaar in negen verschillende kleuren en ideaal wanneer u streeft naar een wat grovere uitstraling van de woning.
  • Estrikken zijn vierkante stenen van 20 x 20 cm. Leuk om te weten is dat Estrikken vroeger alleen in het rood en geel beschikbaar waren, maar inmiddels heeft u keuze uit acht verschillende kleuren.
  • Cobble Stones zijn kleine natuurstenen die willekeurig of in verband worden gelegd. Dit model hebben wij onlangs toegevoegd aan onze voorraad en is beschikbaar in een vast formaat (19 x 13,5 cm) en negen verschillende kleuren.

Naast de bovenstaande bestaande Castle Stones-modellen is het mogelijk om uw eigen logo of familiewapen te vervaardigen.

Bezoek onze showroom

Wilt u de Castle Stones liever eerst op een grote oppervlakte bekijken en het historische gevoel van deze vloer zelf ervaren? Kom dan langs in onze showroom aan de Rijthoek 17a in Haaften (vlak bij Utrecht).

Maak een afspraak