Castle Stones

De authentieke uitstraling van Bourgondische dallen kan nu  in elk huis en elke ruimte bereikt worden. Castle Stones zijn namelijk maar 8 mm dik, eenvoudig te leggen, uniek in formaat (van extreem groot, tot verfijnd klein) en onderhoudsvriendelijk. De stones zijn niet zwaar, maar wel (iets) flexibel waardoor ze zelfs toepasbaar zijn op houten ondervloeren en/of zolderverdiepingen.

Sinds geruime tijd zijn wij sterdealer van de Castle Stones vloeren. In onze Showroom in Haaften hebben wij 5 soorten liggen. De Dallen, Loft, Bricks, Big Bricks en Estrikken. Deze kunt u hier op grote oppervlakken bekijken. Wij kunnen ook het leggen voor u verzorgen.

Castle Stones, Bourgondische dallen, Bricks en Loft (strakker model), zijn erg geliefd. De uitstraling is sfeervol en authentiek.

Voordelen van Castle Stones

  • Geschikt voor bestaande woningen, de Castle Stones zijn slechts 8 mm. dik
  • Kan op hout gelegd worden, de Castle Stones zijn flexibel
  • Toepasbaar van badkamer tot woonkamer en keuken
  • Uniek in formaat, extreem grote maten mogelijk
  • Geschikt voor op vloerverwarming
  • Makkelijk in onderhoud
Showroom in Haaften met Castle Stones

Model Loft

De stenen bestaan overwegend uit grotere formaten tot maximaal 123 cm. Ze hebben een sobere optiek die aan historische tijdperken doet terugdenken.  De collectie stenen omvat meer dan 20 verschillende oppervlaktestructuren die in diverse formaten verkrijgbaar zijn.

Model Dalle

Bij dit model gaat het om één van de series die voortdurend door onze kunstenaar uitgebreid worden. Op zoek naar mooie originele stenen reist Maurits Simonette de halve wereld rond. De optiek is gekenmerkt door de grote verscheidenheid en structuur van de individuele stenen. De collectie stenen omvat meer dan 135 verschillende oppervlaktestructuren en formaten (van 30 × 30 cm tot 130 × 90 cm.

Model Bricks

Bij dit model gaat het om reproducties van oude Engelse en Nederlandse bakstenen die in deze vorm niet meer geproduceerd worden. De collectie omvat meer dan 50 verschillende vormen en is in twee formaten verkrijgbaar (4 × 17 cm en 5 × 15 cm).

Speciale Producties

Naast de reeds bestaande ornamenten hebben wij voor u de mogelijkheid, uw eigen logo of familiewapen te vervaardigen. Bij grote projecten kunnen wij het formaat, de kleur en de structuur van de Castle Stones individueel aanpassen.