Een van de vele voordelen van Castle Stones is dat de luxe stenen weinig onderhoud vergen. Toch kunnen we u voor het onderhouden van Castle Stones enkele handige tips meegeven: u leest ze allemaal op deze pagina. Voor aanvullende vragen neemt u contact op met de Castle Stones specialisten van Kleur & Sfeer.

Beschermende toplaag

Het bewerken van Castle Stones gaat op unieke wijze. De handgemaakte kwaliteitsstenen worden gegoten, geperst en bewerkt op basis van cement, marmerpoeder en kleurpigment. Vervolgens worden de Castle Stones voorzien van een geïmpregneerde, beschermende toplaag. De tegels zijn hierdoor:

  • Zwaar belastbaar
  • Bestand tegen vocht en vloeistoffen: ook geschikt voor badkamer en keuken
  • Bestand tegen vuil
  • Slijt- en kleurvast

De beschermende eigenschappen van de toplaag zorgen ervoor dat groot onderhoud aan uw Castle Stones niet nodig is.

Cobble Stones-min
Cobble Stones + Dallen (5)-min
Cobble Stones (3)-min

Castle Stones reinigen

Ondanks dat groot onderhoud niet nodig is, raden we aan om uw Castle Stones zo nu en dan te reinigen. Dit kan bijvoorbeeld met een dweil in combinatie met lauw of warm water. Op deze manier behouden de Castle Stones hun unieke looks en voorkomt u dat er vuil of vlekken achterblijven.

Stofzuigen

Ook het gebruiken van de stofzuiger is een optie om uw Castle Stones te onderhouden. Zorg er hierbij wel altijd voor dat uw stofzuiger is voorzien van een parketborstel, zodat er geen strepen op de toplaag ontstaan.

Vragen over Castle Stones onderhoud?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina toch nog vragen over het optimaal onderhouden van uw Castle Stones? Neem dan gerust contact met ons op via 0418 653 650 of mail naar info@kleursfeer.nl. U bent ook van harte welkom in onze showroom, waar onze Castle Stones specialisten u graag voorzien van onderhoudstips.