advies

Kleur & Sfeer advies

Kleur & Sfeer kan u alles vertellen over verfsoorten en kleuren; én u adviseren over de mogelijkheden om daarmee de door uw gewenste woonsfeer te creëren*. Of het nu gaat om de uitstraling van uw interieur of van het buitenwerk van uw pand: gedegen en bewezen advies om het juiste verfproduct en de goede verfkleur te kiezen.

De Kleur & Sfeer showroom in Haaften is van dinsdag t/m zaterdag geopend. Maak voordat u langs wilt komen even een afspraak, zodat het voor u én ons zeker is dat er een adviseur aanwezig is. Met elkaar stellen we precies die kleuren samen, waarmee uw huis de woonsfeer krijgt die u voor ogen heeft.  Wonen zoals in de woonbladen wordt daardoor voor iedereen mogelijk. U kunt ervoor kiezen de producten zelf te verwerken of wij kunnen als professioneel bedrijf het werk voor u uitvoeren.

Interieuradvies

Naast ons kleuradvies helpen wij u ook graag op een ander gebied. We adviseren u graag over uw meubels, kroonlijsten, plinten of vloeren. Want bij Kleur & Sfeer houden we niet van half werk. Wij adviseren u altijd persoonlijk, geven u tips en nieuwe inspiratie en helpen u vooral bij de concrete uitwerking van uw wensen en ideeën. Zo bent u met een paar eenvoudige stappen al een flink eind op weg naar uw droominterieur.

Bent u toe aan een ander interieur? Wil je de zithoek of de eetkamer opnieuw inrichten? Kom ideeën opdoen bij Kleur & Sfeer!

* Het advies is gratis als u naar de Kleur & Sfeer showroom komt. Voor advies bij u thuis rekenen wij een (kleine) vergoeding.

Neem contact met ons op en maak een afspraak voor een gratis Kleur & Sfeer advies!