Decoratie

Met verschillende kleinmeubelen geef je je interieur iets extra’s.
Een speels kurkje in de ruimte is niet alleen mooi, maar ook erg praktisch! Het diverse aanbod van Kleur & Sfeer bestaat uit een klein assortiment krukjes, borstbeelden, plaids, kussens, lampen, schalen en potten. De kleinmeubelen vind je in verschillende stijlen, kleuren, houtsoorten en afmetingen.
Deze kleinmeubelen kunt u vinden in onze winkel en showroom.

Orac Decor

Naast het mooie kleuradvies wat wij geven, willen wij u ook graag adviseren over deze mooie producten. De juiste afwerking van kroonlijsten, wandlijsten en plinten om uw huis helemaal compleet te maken!

Orac Decor is al bijna 40 jaar op de markt. Gestart met een eerder klassieke insteek in de beginperiode is dit topmerk vandaag de dag uitgegroeid tot een merk dat volledige interieurconcepten aanbiedt voor verschillende stijlen en met zeer veel verschillende toepassingen. Dit wereldmerk is van Belgische makelij en vindt zijn oorsprong in Oostende.

Orac Decor biedt praktische en decoratieve oplossingen aan voor elke stijl en elk budget.

Sigma Coatings

Waar het natuurlijk écht om gaat, is dat die topkwaliteit in de praktijk ook uit de verf komt. Alles wat wij doen, staat daarom in dienst van de doelstellingen en het rendement van onze relaties.

Naast de kalkverf en krijtverf is ook Sigma Coatings bij Kleur & Sfeer verkrijgbaar. De combinatie van Pure & Original verf en de strakke lak van Sigma geeft een duurzame en chique uitstraling die helemaal in het plaatje past.

SIGMA COATINGSZo kunt u naast de Kalkverf, Krijtverf en Marrakech ook bij Kleur & Sfeer terecht voor het totaalplaatje van uw woning.

Voor consumenten is Sigma het professionele verfmerk, en bij Kleur & Sfeer te verkrijgen.