De verven van Pure & Original

Pure & Original wort gemaakt met respect voor mens en natuur. Er worden alleen gewerkt met natuurlijke pigmenten en er worden zoveel mogelijk natuurlijke grondstoffen toegepast. De verven voldoen aan de strengste wettelijke milieueisen. Marrakech Walls en Fresco kalkverf zijn zelfs 100 procent mineraal.
Pure & Original heeft behalve een uitgebreide collectie binnen- en buitenverven ook een enorm scala aan schitterende kleuren: 134 om precies te zijn. Alle kleuren zijn op handgeschilderde stalen te zien en ook de kleurenfolder is handgeschilderd.

Pure & Original Sterdealer

Door ons enthousiasme en onze inzet zijn wij door Pure & Original uitverkoren tot “Sterdealer”. Dit betekent wij – naast een ruime voorraad verven – ook beschikken over een mengmachine waarmee wij de volledige productrange direct kunnen maken. De mengmachine staat in onze Kleur & Sfeer showroom; u kunt dus direct met de op kleur gemaakte verf naar huis en aan de slag!

Marrakech Walls

Het creëren van een echt wow-effect. Een stoere muur met de uitstraling van beton of zachte tadelakt? Een ware eye-catcher in huis met kleurnuance en structuur.

Kalkverf

Een super matte verf met prachtige kleurnuance. Een stoer, doorleefd en toch sierlijke uitstraling. Het geeft de ruimte net dat beetje extra sfeer.

Krijtverf

Mat en poederachtig, een zachte uitstraling met een aaibaar effect. Alsof de ruimte wordt bedekt met fluweel. Een egale dekking met een warme en krachtige sfeer, zelfs in de zachtste tinten.

Licetto

Deze praktische muurverf heeft een matte uitstraling en is zeer goed afwasbaar. Zo is de muur bestand tegen vuil, vocht of andere vlekveroorzakers.

Bestel de kleurenkaart!

140 kleuren in de Pure & Original Krijtverf kwaliteit op één kleurenkaart.

De kleurenkaart is gratis. Maximaal 1 per bestelling.

Vergeet uw adres niet te vermelden!